Licitații noi pentru spațiile din Aeroportul Iași

Licitații noi pentru spațiile din Aeroportul Iași

Aeroportul Internațional Iași a anunțat organizarea unei licitații pentru două spații comerciale situate în Terminalul T4: unul în zona publică la parter, pe fluxul de plecări, și altul în zona restricționată la etaj, pe fluxul de plecări. Procedurile de licitație vor avea loc pe 3 iulie, conform anunțului publicat de regie.

Documentația necesară pentru participare poate fi obținută de la registratura Aeroportului, contra unei taxe de 100 lei. Ofertele trebuie depuse până cel târziu pe 21 iunie. Solicitările de clarificări pot fi trimise până pe 17 iunie. În ultima licitație organizată de Aeroport, a fost scos la licitație un punct de „self service” pentru vânzarea de cărți, procedură la care a participat o editură din București.

Oficialii Aeroportului au oferit detalii despre cele două spații comerciale:

  1. Cafenea – Spațiul de 121 mp este situat la parterul Terminalului T4, în zona publică, pe fluxul de plecări.
  2. Cafenea cu fumoar și spațiu de servire – Spațiul de 116 mp se află la etajul Terminalului T4, în zona restricționată, pe fluxul de plecări.

„Depunerea ofertelor se va face la registratura RA Aeroportul Iași până cel târziu la data de 21 iunie 2024, ora 12:00, într-un singur exemplar, conform cerințelor din Caietul de sarcini. Solicitările de clarificări privind documentația achiziționată pot fi trimise pe email la iasi@aeroport.ro sau depuse la registratura Aeroportului până la data de 17 iunie 2024, ora 12:00”, se precizează în anunțul Aeroportului.

Distribuie articolul:

Publică comentariul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.