Cantonament Poli Iași la Cheile Grădiștei: Planuri și Meciuri Amicale

Cantonament Poli Iași la Cheile Grădiștei: Planuri și Meciuri Amicale

Poli Iași a dat startul ieri primului cantonament al verii, desfășurat la Cheile Grădiștei. La primul antrenament din această locație brașoveană, antrenorul Anthony „Tony” Da Silva a avut la dispoziție 21 de jucători, care au plecat luni după-amiază din Copou: Ailenei, Niga, Cuciureanu (portari); F. Ilie, Ungurenașu (revenit după împrumutul la Știința Miroslava), Core (revenit după împrumutul la Ceahlăul Piatra Neamț), Ispas, Ștefanovici (fundași); Marchioni, Itu, Bordeianu, Roman, L. Mihai, Farcaș, D. Ciobanu, Camilo, Condurache, V. Ilie (mijlocași); Tailson (FC Santos), A. Gheorghiță, Harrison (atacanți).

Lotul de fotbaliști prezenți la Cheile Grădiștei va crește de azi, după sosirea așteptată ieri a lui Jatoba și Todoroski. Brazilianul Jatoba a avut întârzieri din cauza problemelor cu avioanele, revenind în România mai târziu decât planificat. Todoroski s-a întors marți de la echipa națională a Macedoniei de Nord, unde a fost plecat de la începutul lunii. El a fost așteptat la București și transportat direct la Cheile Grădiștei. Fundașul dreapta al Politehnicii a fost rezervă neutilizată în meciul pierdut cu 3-0 în Croația pe 3 iunie și în eșecul din Cehia, scor 1-2, de luni.

Reamintim că guatemalezul Samayoa, celălalt internațional al Politehnicii, va reveni în România duminică, în ultima zi a cantonamentului de la Cheile Grădiștei. Atunci, Poli va disputa primul meci amical al verii împotriva ASC Hărman (Liga a IV-a Brașov). Samayoa va începe antrenamentele sub comanda lui Tony în Copou săptămâna viitoare.

Gruparea ieșeană, care așteaptă încă minimum cinci jucători noi, se va pregăti la baza proprie până pe 24 iunie. Noii jucători ar trebui să se integreze în echipă în cele cinci meciuri amicale planificate pentru al doilea cantonament al verii, ce va avea loc între 24 iunie și 3 iulie, probabil la Bansko, în Bulgaria.

Distribuie articolul:

Publică comentariul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.