FlaGas compania de GPL de la Crevedia are punct de lucru și în Iași

FlaGas compania de GPL de la Crevedia are punct de lucru și în Iași

Afacerile familiei Doldurea în domeniul GPL se împart în mai multe societăți iar unul din punctele de lucru a acestora se află în Valea Lupului sub sigla Ade Gas.

Pe site-ul Ade Gas aceștia se prezintă ca fiind traderul nr.1 de autogaz din sudul României.

Conform Google Maps acestia au punct de lucru în Județul Iași pe pe E58, o zonă intens circulată și în proximitatea blocurilor.

Update de la cititori : sub sigla Ade Gas ar exista 4 puncte în județul Iași, după cel din Valea Lupului, mai sunt pe E583 Șoseaua Națională (Podu de Piatră) aici, în cartier Frumoasa și pe strada Baș-Ceauș.

Nu ne dăm cu presupusul despre avize și autorizații, obiectul articolului are la bază doar indetificarea altor societăți deținute de către familia Doldurea. Și rămâne întrebarea legitimă, de ce nu apar aceste unități pe harta societății?

Autorizațiile sunt de competența autorităților iar acestea ar trebui să ia la verificat toate aceste puncte, de la toate companiile, în special pe acelea aflate în aglomerațiile urbane.

Companiile asociate nu au o listă a punctelor din toată țara, doar o hartă prin care ar reieși că în regiunea moldovei nu sunt prezenți.

Doar că după locația din județul Iași, mai găsim o locație în Botoșani

Autoritățile nu ar trebui să meargă țintit doar către aceste unități ci să le verifice pe toate cele existente în județul Iași, majoritatea aflându-se în proximitatea zonelor aglomerate.

Distribuie articolul:

Publică comentariul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.