Digi se pregătește de operațiunile comerciale în Belgia

Digi se pregătește de operațiunile comerciale în Belgia

Operatorul român cu operațiuni în Spania, Italia, Portugalia și acum Belgia, ar urma să se extindă și pe piața din Anglia.

Până atunci, Digi începe pașii comerciali pentru operațiunile din Belgia.

Societatea dorește să informeze piața cu privire la faptul că la data de 27 august 2023, societățile belgiene afiliate acesteia, Digi Communications Belgium N.V. și InSky N.V. (“Asocierea belgiană”) au încheiat cu Proximus Plc., cel mai important operator belgian, o serie de contracte de servicii de gros, în baza cărora Asocierea belgiană a achiziționat servicii naționale de roaming, pentru o perioadă de minim 5 (cinci) ani, pe teritoriul belgian. În plus, conform contractelor menționate mai sus, se preconizează că un număr de aproximativ 400 (patru sute) de site-uri mobile (infrastructură fizică) vor fi cumpărate în următorii 4 (patru) ani.
Alături de pachetul de spectru achiziționat cu ocazia ultimei licitații, care a fost finalizată la 21 iunie 2022, aceste noi contracte comerciale vor îngădui Asocierii belgiene să continue dezvoltarea strategiei noastre, care, împreună cu investițiile substanțiale și eforturile semnificative alocate în acest scop, ne vor permite să pregătim începutul furnizării serviciilor de comunicații pe piața belgiană.
Serghei Bulgac

Distribuie articolul:

Publică comentariul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.