Armin van Buuren vine la campionatul mondial Esports

Armin van Buuren vine la campionatul mondial Esports

După Lost Frequencies, Tom Odell și JP Cooper primăria Iași pregătește o nouă lovitură de imagine, îl aduce pe îndrăgitul DJ Armin van Buuren.

Armin van Buuren va mixa, în premieră, la Iași în cadrul campionatelor mondiale de Esports. Din informațiile „Ziarul de Iași”, astăzi a fost finalizată contractarea artistului, iar Primăria urmează să facă un anunț oficial.

Armin van Buuren este un DJ și producător muzical olandez și o prezență obișnuită la cele mai mari festivaluri de profil din lume. În România, Armin van Buuren este o prezență constantă la Untold Cluj, iar, zilele trecute, a mixat pe cea mai înaltă clădire din lume (Burj Khalifa) pentru a promova viitorul festival Untold Dubai. După festivalul Untold, Armin van Buuren a mixat și la celebrul festival Tommorowland din Belgia.

Din 2001, el găzduiește emisiunea radio săptămânală „A State of Trance (ASOT)”, care este transmisă către aproape 40 de milioane de ascultători în 84 de țări pe peste 100 de stații de radio FM. Conform site-ului DJs and Festivals, „emisiunea radio l-a propulsat în lumea muzicii și a contribuit la cultivarea interesului pentru muzica trance în întreaga lume”

Sursă ZDI

Distribuie articolul:

Publică comentariul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.